Archive | June 2009

ikea >>> 19/6/09 best ….

lama dah teringin nak pergi, finally dapat jugak akhirnya…kenetulan dekat ngan office simple exelences kat mutiara damansara….hehhheheh sbb hanta mak ke tawakal kuala lumpur terus our “banker” lovely maklang bawak gi jalan2 tp daddy drive, spent almost 2k kat ikea..gila entah apa ambik pun entah banyak gak barang maklang heheh mummy punya quilt ngan senduk menduk je, lain2 mak yang amik..ielham ngan izach dapat baby chair satu sorang caler blue, habis dah kena kerja ngan fadli, buat seret kat lantai..nak buat cemana sbb ham pun sama…

paling best sekali aaaa….dapat merasa makan ayam penyet kat warong penyet sana..auuuu best gila, paling suka lah kat sana sbb mummy mmg teringin gila2 sangat makan ayam penyet…bestlah udang dia tu…uhhhhhhh..lol enjoy pic ye…

openning with ielham iskandar, paling notty masa tengan makan..

openning with ielham iskandar, paling notty masa tengan makan..

190620091275

the ayam...

the ayam...

190620091277

ok habis bab makan2..skrg tengok anak2 teruna main kat depan world of cartoon, daddy pay rm5 untuk 5 minute syiann daddy….

adik lari dari kelasakkan...

adik lari dari kelasakkan...

190620091281

190620091282

190620091284

190620091285

190620091287

final pic...suka sgt buat gini...hahahha satu sorang pegang baby...

final pic...suka sgt buat gini...hahahha satu sorang pegang baby...

habis dah sambung entry lain kat umah lak …heheheh

Advertisements

the best moment…

huhuu banyak pic nak upload sbb banyak benda nak tulis dan banyak menda nak simpan kat sini, sbb takmo lupa kan esok2 i buleh baca balik hehehhe……
jun ni bulan anniversary so hubby banyak kasik ‘can’ kat i siket lagi pun bulan ‘kaya’2 kita org…kaya ngan loan…hehehhe tak tahu lah sampai bila minta2 lah rezeki di permurahkan sehingga ke akhir hayat, nak bantu mak ayah kat kampung nih…..

masa nih my beloved hubby ajak makan kat jonnys sempena bulan anniverssary kita org nih…sayang abang…
i love him so much….muahhhhh

110620091256

110620091257

110620091259

thai chicken rice..sedap gak…
110620091260

sambal dia..masam manis,pedas…

110620091261

my vanilla milk shake…yummy tp macam berlemak..hehh
110620091262

berasapppp..amik meal set for 2 person, mmg kenyang.. i vote 4stars for jonnys….lol
110620091264

tq sayang, belanja mummy jonnys, nanti kita date 2org lagi ye..muahhhhhhss….

memories…..

nikah 4june 2005…

PICT0077

PICT0084

PICT0085

sanding 4june 2005

PICT0125.JPG1

PICT0118

PICT0157

bertandang 5june 2005

PICT0176

IMG_0074

PICT0212

honey honey genting higland, tak banyak pic kena tapis2 hehehhe
IMG_0111IMG_0108

ok lah ahbis lah mengimbau sejarah lama, skrg tak ingat lain dah hanya hubby ku seorang ngan nak besar kan anak teruna berdua tu…insyALLAH dgn keizinannya me’mampukan aku jadi isteri dan mummy terbaik seluruh kehidupan kami… :p

4th anniverssary

dear my beloved hubby…i wish i can be good n understanding wife as well…thanks to be with me, i hope we always together ever after, i love you so much i have…..

20092008594

01102008618

now on 4th june dah 4th anniverssary ngan 2 sunshine yang tersangat notty cheaky…tak terkata…celebrate??? iskkk dear darling hubby dah tido waktu nih, penat kot seharian kat office pastu jap td dok leka ngan roc…alhamdulillah 2hero tu tido waktu mummy sibuk siapkan paperwork…untuk izach network solution….

13052008220

nak tulis watikah untuk hubby……

abang…terima kasih ye diatas segala layanan yg abang beri, perlindungan yang abang sediakan,dan kasih sayang yang abang curahkan kerana ia membuat diri ini terasa dihargai, disayangi, diperlukan biarpun ia untuk sekadar pengisi waktu meniti hari demi hari dengan mencipta sejarah yang tertenun dari emosi dan lagak diri…..

abang,adakala cemburi melewati, marah datang membungkam diri yang sukar dikawal…namun apa yang diharap pengertian dan pemahaman kerana ia hanya sesaat untuk memuaskan panggilan emosi yang sukar untuk dimegertikan…

abang segalanya bagi diri ini, abang tempat ku menumpang kasih menyandarkan sayang dan menghamparkan cinta yang tiada berbahagi…selain tanda cinta anugerah pencipta mohamad ielham iskandar dan mohamad izzach izzudyn, sesungguhnya tiada lain selain abang dihati bersemadi setiap ingatan bersama , pahid manis, suka duka akan ku pendam genggam sehingga akhir hayat ku….