ikea >>> 19/6/09 best ….

lama dah teringin nak pergi, finally dapat jugak akhirnya…kenetulan dekat ngan office simple exelences kat mutiara damansara….hehhheheh sbb hanta mak ke tawakal kuala lumpur terus our “banker” lovely maklang bawak gi jalan2 tp daddy drive, spent almost 2k kat ikea..gila entah apa ambik pun entah banyak gak barang maklang heheh mummy punya quilt ngan senduk menduk je, lain2 mak yang amik..ielham ngan izach dapat baby chair satu sorang caler blue, habis dah kena kerja ngan fadli, buat seret kat lantai..nak buat cemana sbb ham pun sama…

paling best sekali aaaa….dapat merasa makan ayam penyet kat warong penyet sana..auuuu best gila, paling suka lah kat sana sbb mummy mmg teringin gila2 sangat makan ayam penyet…bestlah udang dia tu…uhhhhhhh..lol enjoy pic ye…

openning with ielham iskandar, paling notty masa tengan makan..

openning with ielham iskandar, paling notty masa tengan makan..

190620091275

the ayam...

the ayam...

190620091277

ok habis bab makan2..skrg tengok anak2 teruna main kat depan world of cartoon, daddy pay rm5 untuk 5 minute syiann daddy….

adik lari dari kelasakkan...

adik lari dari kelasakkan...

190620091281

190620091282

190620091284

190620091285

190620091287

final pic...suka sgt buat gini...hahahha satu sorang pegang baby...

final pic...suka sgt buat gini...hahahha satu sorang pegang baby...

habis dah sambung entry lain kat umah lak …heheheh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s