the best moment…

huhuu banyak pic nak upload sbb banyak benda nak tulis dan banyak menda nak simpan kat sini, sbb takmo lupa kan esok2 i buleh baca balik hehehhe……
jun ni bulan anniversary so hubby banyak kasik ‘can’ kat i siket lagi pun bulan ‘kaya’2 kita org…kaya ngan loan…hehehhe tak tahu lah sampai bila minta2 lah rezeki di permurahkan sehingga ke akhir hayat, nak bantu mak ayah kat kampung nih…..

masa nih my beloved hubby ajak makan kat jonnys sempena bulan anniverssary kita org nih…sayang abang…
i love him so much….muahhhhh

110620091256

110620091257

110620091259

thai chicken rice..sedap gak…
110620091260

sambal dia..masam manis,pedas…

110620091261

my vanilla milk shake…yummy tp macam berlemak..hehh
110620091262

berasapppp..amik meal set for 2 person, mmg kenyang.. i vote 4stars for jonnys….lol
110620091264

tq sayang, belanja mummy jonnys, nanti kita date 2org lagi ye..muahhhhhhss….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s