between me and him…

me?? a.k.a i lah tuu…malam ni macam tak boleh tido, dah terlena depan pc ni td pastu tersedar belum solat isya’ thanks Allah menyedarkan hati nurani hambamu yang lalai seketika, dah solat mata ngantuk jiwa takmo tido, dah landing kat sebelah adik ngan abang td tp hati ni berkata2 nak jump to my pages nih..aduhhhh….

kenapa tajuk gini?? entah malam2 mulalah emo tak pasal, ngade lebih, dear darling hubby tido kat luar lepas tengok harry potter part 5 sambung pulak the making of, the half blood prinze..huuu romantika betul lak kali ni, takleh le nak bawak ielham, never…between me n himm…?? aiseh tertanya balik lah….

between me n him ada ielham, ada izzach, mmmg streess ada boys macam deorang, adik dah mula notty,abang lagilah…kadang2 hilang darah rasenya sbb perangai deorang,penat melayan, klu deorang tido barulah terasa siket aman damai, nikmat dunia…letih tak hilang, belum badan dapat rest deorang terjaga dah….kadang2 tu yang need some rest n funn , i felt fun betul2 fun bila dapat arms my hubby, mmg betul2 rase syurga kat situ klu letak kepala mesti lena je…but..he dont like it as before, panas, rimas, dulu baru2 kawen bolehlah manja2 sakan bagai nak rak, skrg bila ada anak ada je lah yang tak kena, malu ngan anak…

sekarang i selalu gak emos sendiri, kadang2 lepas solat berdoa sampai nangis2 mohon Allah beri kan kekuatan yang paling kuat untuk mengharungi hidup, bukan mudah sebenarnya nak jadi manusia ni, tambah2 mummy dan wife orang…sgt letih, sgt sedih, sgt bosan, sgt muak, menyampah semua ada tapi kadang2 je, yang selalu suka lah gumbira tengok anak2 makin lama makin bijak dan membesar …lasak?? aiyooooo memang lah lasak macam en baha pengarah belia tuh cakap kalau u dapat anak yang diam sugul lagi u risau………………..

me…hehhe i nak sgt, sgt, sgt sambung study, dulu?? tak payah lah pikir masa lampau, semua dah berlalu yang peling penting yang menunggu kat depan tu…bukanya i nyesal kawen awal tapi i nyesal sbb tak pikir panjang sebelumm buat sesuatu keputusan, mmg nya i tak rugi kawen ngan my dear darling hubby, sbb he’s like a dibo….the big gift dragon…huuuuuu dia my kesayangan, my everything,mmg i dah ada segalanya, husband, kids but i cant help my parent, i can make them happy…becouse of that i have do somhing….i tried to make it easy n happy jurney for 4years begin…………..i hope ..realy hope……………..http://www.upsi.edu.my/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s