the raya siries…..

heheh lama tak update, sejak cc dirobohkan pc semua kena cabut, buat wiring semua, tambah aircond bagai mummy kelu dah..heheheh ye lah sementara org nak buat wiring baru kena off moderm ngan wireless so kat bilik mummy tak dapat le….haiiiii lama lagi ke nih?? dah tak sabar nak lepal kat sana bosan lah dok lam bilik, masak, makan , tido jaga anak, rotan anak..hehheh

back to the raya stories, first raya kat rembau je ngan family sini lepas lunch jalan ke rumah saudara mara ayah ngan mak lepas tu kol 5 gitu balik umah mak kat jelebu

ni pic raya rembau…heeeeeeeeeeeee we all get the same colour gyey..yipppi next turn tak tahu lah apa plak..kekek

107_2009

IMGP0108

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s