entry macam2…

hheheh entah sbb apa mood kureng ada nak wrote somthing, bukanya takde menda apa2 berlaku tapi mood yang takdak…hmmm mengenangkan ulat2 dua ni takmo tido tension mummy makin tinggi nih, kang ada yang hancuss badan kena kutti…tak sedar gak…, sejak camera hilang ari tu malas betul nak masuk cc, kang tak pasal air mata bergenang, aiiikkk?? akak nangisss ke kak..hebohhh jantan hingusann kat sini..heheheh duit tu, nak buat cemana jahat ke baik ke, pecah umah ke, janji bagi sen kat ccsudah, kang takde deorang pun susah gak…
ni ada pic yang zaman puntung berasap tak amik dari hp…ada lah …..kehhhhhh!!!

230920091467

230920091466

IMGP0044

IMGP0033

IMGP0031

IMGP0035

ok lah izzach kacau mummy lah setelah abg kena paksa tido dia bulak buat lasak..geram kan..hehheeh nanti tulis lagi ye, besok2 boleh tengok balik..tata..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s