huru hara jadinya…..

naik giler…kalau fikir2 mau jek i kunyah sorang2 izzach paling suka buat sepah geram sgt2 sampai naik jugak sepuk kat tangan semua…hisssss, tak caya tengok buktinya…penah 1hari lalu dia koyakkan kan rm50 bussshhhhhhhhhhhhhhhhhh meletup kepala mummy nak carik 10 pun payah ni 50….keluar air mata mummyyyy..at last daddy cantum balik ngan salotape lalu lakulah semula duit itu di drive thru mcd…thanks ya daddy alhamdulillah kenyang mummy,dapat pun double chez ngan big mac ngan nugget ngan sundays..yihaaaaaaa nasib baik tak keluar air mata darahhh macam maya karin tu …heheh

dalam bilik…
281020091554

281020091555

dalam cc…
291020091560

291020091566

notyyy sanggat2…
291020091581

291020091580

okehhh habiss dah, nanti sambung balik…tata…

Advertisements

2 thoughts on “huru hara jadinya…..

  1. tengok gmbr pun dh rase penat ni..tambah pulak ade 2 hero..sabo jela nk buat cemana..yg ade sorg hero ni pun dh tunggang terbalik jadinya tiap2 hari 🙂

  2. hehehhe tu lah, hanya kita yang tahu jek hero2 kita cemana kan mama aiman…huhhuuuu hubby saya kata , rileks le jangan memarah anak2 tu nak belajar tu…cehhhhhhhhhh..hehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s