kenduri rumah atih…

semalam (saturday) atih hubby buat kenduri doa dan berzanji untuk cucu dia rayyan hariss…ada snap pic guna hp, ye lah dah kol 3 lebih baru sampai sbb pagi tu hubby gi check alphard yang tiba2 takde signal…pelik, kadang kia pun gitu, tapi kejap je, kejap kang elok dia..bahaya klu takde signal…lepas tu gi jusco beli xxx heheh lepas tu belikan anak papa roti izzach makan habis 2 ketul..dia lapa tuh…sbb tak makan apa2 mase kat rumah kenduri, lauks pauks semua dammmmpppp pedassssssssss gilerrrr…………hehhehe baliks..bukak cc, kenyang betul makan pulut ngan roti jala semalam…hissss sampai umah terus lalok ngantok…hahahah tapi gi cc upload pic kat pc daddy kang tak pasal memori full…

on da way..ngan mummy before u tidoooo…
311020091593

dah sampai nak keluar pun nangis dan gaduh2…hisssssss
311020091609

ni lah maktih ngan baby rayyan
311020091597\

my beloved mil…..
311020091600

ni mummy rayyan……cousin hubby
311020091604

nak baliks dah makan papa roti, mak bapak makan lupa plak anak belum makan..heheh
311020091611

done this entry…tata…titi…tutu….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s