i’m lovin’ it’

aduhhhhhaiii hubby ku, thanks ye sudi layankan wife u yang ngengade nih…padahal baru jek makan sotong bakar………suka mcd takkk?? apa yang korang paling suka kat mcd…hahha kat ares semban ni mana ada burger king..so layan mcd tu pun sbb ada drive thru kat senawang tu sbb hubby saya sgt baik hati dan sgt sedia melayan wife dia yang asik meminta nih…huhuh

saya paling suka ni……yummmmmy…double chez burger…
041120091627


hmmm geget siket…..haha…

041120091630

041120091624

lupa plak tambah big mac untuk hubby tersayang..dia mmg makan tu je, aisehh lama tak makan fordover!! hmmm ari tu dapat glass kan?? dapat kumpul 3 jek smlm hubby beli dah tak ada dah pun..hhehhe

041120091626

oreo mcflurry tu untuk anaknda tersayang…dia mmg suka tu, klu kita org drive thru dia bukak tingkap blakang jerit……”ellooooo i wan askem..yang oleo tu one ye..”hhaha daddy dia malu klu anak di abuat macam tu..hahhaha..mummy what ever lah ielham mmg gitu kan??kekkekeke
ehhhh wait!!!! perasan tak takde french fries kan?? sbb tu dia ganti kan dgn fillet o fish tu .hentam ngan hubby petang2 plak sbb dah kenyang….ok lah my dear darling hubby nak pakai pc setelah pulang dari tempat kerja…tatta…

Advertisements

One thought on “i’m lovin’ it’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s