new aquarium

sapa punya??? :p hehehhehehe al-kisah pakuda ielham datang umah semalam so bila dia tengok aquarium daddy berkeladak dia offer diri nak tolong bersihkan..hahah sejarah kisah aquarium tu, mase ielham setahun daddy dia bersihkan kami tukar ikan2 baru dlm tu, tapi tak lama lepas tu atok bubuh ikan lain yang mengerunkan so kami tak amik pot dah pasal aquarium tu lansung le tak bercuci bertahun,sekarang dah cuci balik, keladak dia takmo hilang…so wawa, atok daddy kong si kong beli glass baru….yang glass lama tu turun tahta dok kat bhgian bawah…..smlm ikan2 tu daddy suruh ielham yang pilih…ielham pilih ikan kicik2, mummy pilih deco dalam tu beli tong pecah sama rumpai2….atok beli glass baru…daddy beli water pump…….. semuanya rm369.00…..dapat free jelly fish oren…fuhhh maham betul barang2 dia…

111120091654

111120091655

ni model untuk aquarium baru tu ye,haiiiiiii tak lelap mata u lepas nih………
111120091657

111120091660

what ever…….hahah mamat ayu ni tengok gitu2 je….ye akoittt…

111120091664

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s