pic of birthday boy…ielham iskandar zamry…..

hahha hari tu punya entry macam tak cukup masa nak upload pic ditambah dgn kenotty-an mohamad izzach yang mengtongkang pecahkan office cenonit mummy daddy nih..haihhhh, layan pic ielham ngan baliks kampung hari tu yek….buat mama fara, thanks so muck sbb wish kat ielham lepas raya haji nih datang jumpa ngan mummy ekk, bawak itu ‘ geng’ sama….heheheh

ielham dapat cake dari asyu, special from mutiara damansara…thanks asyu…..choc jelly cake…..

ni hadiah dari asyu n uncle fad…

thanks ye both of u, pasni uncle fad boleh hadiah kat mummy daddy minyak wangi ekk, sbb uncle fad nih saudagar minyak wangi branded..heheheh, asyu i love u so much sbb asyu suka layan perangai saya yang notty sgt2 nih…nak car sport asyu kat dlm myv asyu bole??nanti asyu kasi yek…hehheh
yang benar: ieham aka ben10 :p

sambung pulak ke balik kampung hari tu…jeng jeng jeng what it i wearing?? i was ben10 alien force…hehheheh

yeahhhhhh…tak gagah perkasa pun ben10 mummy daddy nih ha..layu jek…

cake ni beli kat kuala pilah, not bad lah mocca cake….tak de yang special cartoon klu nak kena tempah…walllaaaahhh sorry !!! we promiesed u ben10 cake, nanti2 lah kayung ye…hhehe

ben10 yang layu kerana keletihan bermain mengejar alien………..


paksu ben10….

pak uda ben10…..

pic mummy daddy takde pulak, pic makndak ngan wan ngan atok tak nampak nicely sgt, so mummy tak letak, next aidiladha nanti mummy letak okehhh…..tata lah nak pi amik makndak jap lagi…. boyage…

Advertisements

2 thoughts on “pic of birthday boy…ielham iskandar zamry…..

  1. tq aunty yang jauh…
    ahaah tak lama lagi aiman
    dia best dan beruntung sebab dapat mama pandai baking, cooking, sewing..kalah mummy ielham yang ntah apa apa ni heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s