aidiladha 2009

salam aidiladha buat semua..hehhe, raya kali ni kat umah my mom di kampung sg buluh, sgt lah fun sekali walaupun raya kejap je kat sana tapi i sgt2 gumbira sbb jumpa dan berkhidmat untuk org yang tersayang iaitu mak ngan ayah ..lala kat kg lagik esok ahad dia balik ikot tampin, esok nak jemput dia kat tampin..heheh
nak cerita pasal my ben10 yang notty tu tak jadik tinggal kat umah mpg sbb ayahnda @ tokwan dia tak bg tinggalkan nanti dia menangis, alkisah kat sini pulak asik membully dan di bully kejap2 ekkkkkkkkk…waaaaaaa meraung, sgt2 tension ok, masa ni lah terpikir alangkah bahagia klu ada umah sendiri…tapi apakan daya ku………. :p dah lah tu malas nak story banyak2, tak de mende pun hehehheh

lets enjoy the pic of aidiladha……

juadah hari tu…dimasak oleh anak chef mahmud ye…

pic family, tak cukup korum pun sbb si kecik conet tu larik….

mummy n daddy, tu daddy masam sbb marah mummy ielham menangis mase tu…kuikui kui i plak kena marah..ceehhh!!

daddy ngan anak sayang dia…tengok tu muka ielham baru pas nangis..

anak manje mummy…adik izzach…

adik ngan atokwan, manja gila budak niehhh…………

2face…..blurr pic nih…

gila ……… pose semacam jek dah le tembamm hehheheheh, baju tu slack lah, nyesal lak beli, kang tak pakai marah plak darling hubby tu…heee


ni lagik lah wenggg betul pompuan tu kan?? hhahahahahhahahah

Advertisements

One thought on “aidiladha 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s