mummy’s flying stories…..

hahha, tajuk tak henggat, nak ceta pasl hold weekdays hari tu, mummy jalan2 gak heheh ada yang dgn anak2 ada takde anak2, mummy ngan daddy jek…
cerita pertama : wann ielham ada seminar kat pd, stay kat tiara beach resort, tak plan pun nak jenguk dia, last2 dia sms lala yang dia terjatuh glupppp…mummy pun sedikit cemas lah kelam kabut, call call dia tak pape cuma kasut dia patah..heheh mak mak…banyak2 kasut kakak belikan mak pakai kasut lama gak kenapa?? last2 call lah my darling hubby kat tempat kerja, dia kata ok lah kita belikan kasut mak jap lagi abang balik kita gi pd, pd ngan rembau pun tak jauh manaer…heheh i sgt suka dan syggggg kat abang…muahhhhhhhh….

ni lah mak dgn kawan2 dia……deorang ni kan mmg rapat gila, dan perangai pun sama….satu kepala…hehhe

mummy ngan makndak pun berfoya-foya….ambil kesemptan yang tak berapa sempat..heheh

tengoklah sendiri bakal atlet ni, berlari jek tau dia, ngan belakang baju yang kotor dan basah…hissssss….

ok done, tetiba my darling hubby datang ..wangi2 br lepas shower and says, cepat cepat!!!!! harus berebut pc..so tak dpat le nak conti next story ni yek……nanti2 lah buat entry lain ptg kang, sbb pc server mummy tak dapat upload pic lah lembab sgt2, tu le dulu lagi dah request laptop ngan abang…abang tak makbulkan..hhuuuuuhuh!!! babaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii all :p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s