mummy’s flying stories 2

hahhaah hari ni nak sambung habis lah….ok done part kat tiara beach tu skrg nak sambung jalan2 kat terminal one ngan makndak dan anak2….dah2 carik barang semua tu kat parkson kitaorg gi makan kat jusco sbb nak carik guardian yang ada jual bedal silky girl makndak yang shopping, mummy belanja makan jek….tarakkkk lebeh,teringin gak baju kat parkson mase YES…Year End Sale….best2 plak cantek2…tunggu daddy nak belanja heheheh yek darling??

abang….adik macam nak je car blue nih..power kan?? :p

sambung makan kat jusco seremban 2, tak cakap pun semua org tahu makan kat mane…anaknda saya sgt suka chezy waggest dia…sebab tu lah, niat nak gi jonnys tp kang tak pasal berasap tangan ielham… lol

ohhh my….pic foods lah plak….

ni ielham nya….

ni mummy punya hot rod…best lah sos dier…nyummmm

ni makndak dia punya….jom jimat set a…hehhe hapal aku… lol

sorang makan sambil mencari teman………..

besar nganga u………

si kenek tengah tido lepas mengamuk bagai nak rak dlm kereta nak milk me milk me….haiyooo…

pastu ielham rent car ni rm3 per 5min…..lawak anak haku…

ni jek mummy sempat rembat, baju2 ngann pjamas ielham yang lama dah tak tukar, asik beli adik punya, berlubang lubang dah seluar ngan baju dia, tambah2 ada kenek yang geget abang dia..sian anak ayung saya walaupun notty mummy selalu marah u, u tetap kat hati mummy nak…. adehhhhhhh swingggg!!!

jap lagi nak sambung, bg izzach makan pasta jap…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s