mummy……jom pergi taman…

ielham dua minggu dah request nak main kat taman thomas katanya, taman nih kat tampin dlm 20min lah dari umahbanyak kali dah pergi bawak dia main kat sini, memang best tempat nih, dia punya tempat mainan tu punya besar tak henggat, tak caya jom layan…………..

the intro ni sebahagian je tau, klu tengok real mmg melampau besarnya,,,,,

ielham panggil taman thomas sbb ada kereta api lama kat sini….kebetulan di hujung sana ada pengantin tengan buat outdoor, malu2 jek nampak pengantin tu… :p

ni sorang mamat ni kelam kabut carik tang mana nak naik….

ha tuh jumpa dah tempat naik…hehhehe, kata nak main lepas kepak so mummy pun lepas kepak kat adik, buat lah apa u nak buat..kuikuikui

sorang ni takyah cakap lah, advance mummy plak terpanggil panggil…abang u kat manerrrr??? :p

takut plak mummy tengok dia boleh turun ikot tangga nih, laju plak tuh…

ni dia tengah brief kat makndak dia cemana nak main slide tu…..wahh!!! :p

laju tul abang kejar adik…. :}

makndak pun suka…..

mummy pun sukaaaaaaa….

makndak ngan kawan dia….

ni pose cover tembamm :p

susah betol nak pegang budak kecik nih….

sibuk sgt nak naik..haaaaaaaa meraung kena tinggal kat atas tuh….

hah naik jgn tak naik……….

habiss dah, nanti sambung lagi ada kicik tgh on semua pc kat luar tuh….naya je kang kena babap tangan, konon meraung tak henggat mummy dera dia lah tu konon….grrrrrrrrrr siap dia…:p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s