Archive | February 2010

ielham and school…

lama betul tak berblogg.penat lah banyak menda nak kena buat, pastu layan faceook kat hphone jek, nak dok cc pun kejap2 pastu gi jemput hantar anak2 buahan gi sekolah petang, jemput ielham balik..huhuhu…bz betul pastu hari2 jadi mummy lions…gilerr lah, tambah2 anak terunaku yang hencem tu moody jek balik dari school, kenapa yek….haaa….question dia tiap hari adalah

ielham: mummy…kenapa mummy tinggalkan abang…..mummy tunggu lah tengok je abang nih….
mummy : mana boleh sayang adik kat umah tu cemana??
ielham: takpe lah makndak ada jaga, mandikan adik, basuh uk uk adik, buatkan milo adik….
mummy : uiihhhhh mummy dah belajar dah dulu, macam school abg tu
ielham : allaaaaaaaaa takpe lah mummy school ngan abg nanti boleh nyanyi dgn abang sekali…byk lagu die…
mummy : :p

ok lah enjoy je le ngan pic hamm nih…jap lagi nak cipta post lain plak…ehehehhe

friday, kena pakai baju melayu yek….

ni teacher abby merangkap ketua pendidik kat situ, asal dari melaka, sgt spoting teacher ni, kelakar pun ada…

ni teacher kelas hamm…best teacher nih, teacher fana, garang tp baguss…i suka garang2 tu budak2 suma takut kat dia….

done…tataaaaaaaaaa… :p