Archive | March 2010

facebook punye story….

alamakkkk lama betul tak update subahanallah sbb apa nih, sbb facebook lah, haiyohhhhhhhhhhhh, i found my old lost fren, so sweet….. i like it…..hehheh
facebokk dah lama create dah tahun 2008 bulan november gitu, tapi kurang arif function dia tak tahu sgt, nak upload pic pun lembab beb, tu yang malas tu hehheh mase tu fren yang first adalah mama aiman hehe kak ida yang dok di jepun sana, sbb kami sama2 join forum perkahwinan.com.my tu mmg meriah sana walaupun sibuk fb semua tapi forum tu still havoc…hehheh sehari tak login forum tak sah walaupun tetengok gitu jek….lepas tu adalah member2 forum dalam 30 org gitu, pastu i stopped ngan fb tak bukak2 pun…sampailah last year baru meriah balik sbb adik beradik ipar pun sama gila berfb and lately my hubby pun syokk melayan games di sana so, i just pm him and give hint at his fb jek, senang kan darling takyah guna phone, melainkan urgent sungguhlah i call terus

story bout ielham. ok lah so far kurang mengenyeh lah dia kat school klu nak tinggal tu kena slow talk elok2 ler kan hehhe pastu janji manismu siket dan baliklah, cuma mungkin dia penat kot klu balik mengamuk sakan…hahha teacher2 pun very nice and sweet bagus2 deorang dan kami pun ada fb, ye lah serba sedikit merapatkan hubungan silaturahim antara kami kami, ye lah mummy ni malu siket klu nak tegur2 direct nak borak2 kang ramah lebih2 plak kan hehheh,…..

ok dongkie end story lah, nanti lah nak update lagi sedih plak blog ni tinggal gitu aje, org lain pun bz byk kerja join fb tp blogg deorang tak bersawang pun….heheh tata semoga mummy rajin rajin dan rajin lagi..yeahhhhhhhhhhhhh!!! :p

Advertisements