hollaaaaaaaa…..

alhamdulillah hati tergerak balik nak menulis kat sini, lama sungguh meninggalkan blog ni sampai habis bersawang sawang di buatnya, aduhhaiiii rindu nak pusing balik kat march 2010 nak sambung entry april, may jun julai ogoss bla bla bla sampai dec balik hehhehehe (alkisah gila fesbuk ok)

yaALLAH , terharu bila baca apa yang dah tertulis kat sini , ada niat nak buat blog lain tapi hummmm takyah lah kot , bersihkan blog nih tulis balik….ngeeeeeeeeee ;p

nak tau 2011, ielham start masuk tabika (sekolah biru) kekkeke apahal panggil sekolah biru entah yek?? hhehe adik ielham izzach pulak ganti abang masuk permata, kemain xcited dia nak school kekkekek sampai je depan gate cecepat gedik2 sengeh2 naik tangga kkekek adik adikkkk!! sehari hari tu dia ada gak buat moody menagis tanak koyah nak gi cc je, buat ape cc royong mummy yah hehhehe adik adik…

pic abang tak sempat snap lagi, tunggu next weekk lepas cuti mummy start projek yeaaahhhhhh, thats all nanti sambung lagi daaaaaaaaaaa ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s